Luonnollisesti Leivonmäellä

Leivonportti

Leivonmäen Teboil

Lämminhenkinen Leivonmäen Teboil palvelee aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Nauti kahvin kanssa paikan päällä leivottu munkki tai syö ravintolan puolella maistuva kotiruokalounas. Voit myös tilata ruokaa à la carte- listalta tai herkutella Rolls-hampurilaisaterioilla. Myymälän puolelta löydät kaikki peruselintarvikkeet sekä kattavan valikoiman autotarvikkeita. Liikenneasemalla käytössäsi on myös Postin ja Matkahuollon palvelut.
Leivonmäen Teboilin omille sivuille

Karoliinan Kestikievari 

Kahvila on luonut mainetta runsaalla ja herkullisella kakkuvalikoimallaan. Tuoreen pullan tuoksu houkuttelee asiakkaita heti aamusta. Tuotevalikoimaan kuuluu myös maittavat suolaiset piirakat, sämpylät, keksit ja pikkuleivät. Isompaan nälkään on tarjolla lähiruokaa keittojen, salaattien ja maalaispizzojen muodossa.
Karoliinan Kestikievarin omille sivuille

Jukolan Juusto 

Juustomyymälän löydät samoista tiloista Karoliinan Kestikievarin kanssa. Osta mukaan Suomen parhaaksi cheddariksi valittua Aito Cheddar mustapippuria tai valitse joku toinen herkullinen juusto myymälän kattavasta valikoimasta.
Jukolan Juuston omille sivuille

Leivonmäen kirpputori 

Leivonmäen kirpputori sijoittuu samoihin tiloihin koiramaisia lahjatavaroita ja nukkekotituotteita myyvän Koirafanituksenkanssa.